Ποιοι είμαστε - ceramic cun - Υπέρυθρη θέρμανση με Κεραμική Τεχνολογία

Προϊόντα:
Aξία Προϊόντων:
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Γράψτε τα σχόλια σας για το ceramic sun
CERAMIC SUN
Προφίλ
Η ceramic sun Ελλάς  δραστηριοποιείται στο χώρο των καινοτομικών λύσεων υψηλής τεχνολογίας,  με περιβαλλοντικές ευαισθησίες στο χώρο της παραγωγής και εξοικονόμησης  ήπιας μορφής ενέργειας.

Έχει  εξειδικευτεί στο χώρο της υπέρυθρης ακτινοβολίας και παρέχει αυτή τη  στιγμή τα καλύτερα συστήματα μακρού μήκους κύματος, για την θέρμανση  ζώντων οργανισμών και ιδιαίτερα του ανθρώπου, παρέχοντας με αυτά τις  ευεργετικές υπέρυθρες ακτίνες του ήλιου, οι οποίες είναι και ο φυσικός  τρόπος θέρμανσης της Γης.

Είναι ο μόνος συνεργάτης της ceramicx στην  Ελλάδα που κατέχει πιστοποιημένα την τεχνογνωσία της υπέρυθρης  ακτινοβολίας, την οποία διαθέτει πλέον σε μορφή μελετών και σε άλλες  χώρες του εξωτερικού.

Μια νέα σελίδα άνοιξε για την υπέρυθρη θέρμανση, όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά και για το εξωτερικό. Η ceramicx Ireland αναγνώρισε  την προσφορά μας στα 10 χρόνια συνεργασίας, μας ανέδειξε ως τον  μεγαλύτερο πελάτη της παγκοσμίως, αφού έχουμε εγκαταστήσει με το  πανελλαδικό μας δίκτυο και την μεγάλη αποδοχή των πελατών μας, πολλές  χιλιάδες μονάδες στην Ελληνική Επικράτεια.

Από τις αρχές του 2017 ξεκινήσαμε να σχεδιάζουμε τις νέες μονάδες ceramic sun  σύμφωνα  με τις ανάγκες μας και καταφέραμε να αποκομίσουμε την αποκλειστική  παραγωγή στη χώρα μας, που μας κάνει υπερήφανους, αφού πλέον το ceramic sun  είναι ελληνικό προϊόν, σχεδιάστηκε πλήρως απο εμάς και παράγεται στις εγκαταστάσεις μας στην Νέα Ραιδεστό Θέρμης και διατίθεται παγκοσμίως μόνον από την ceramic sun Ελλάς.

Στις  αρχές του 2018 ξεκίνησε και η παραγωγή θερμαντικών μονάδων για το βραχύ  και μεσαίο μήκος κύματος της υπέρυθρης ακτινοβολίας, που καλύπτει  πλήρως όλο το φάσμα της υπέρυθρης ακτινοβολίας για εφαρμογές, από την  θέρμανση νερού σε ποτίστρες, μέχρι και την κατασκευή κλιβάνων για τη  βιομηχανία.  
Η  αξιοπιστία και η επένδυση της εταιρίας μόνο σε ποιοτικά προϊόντα, είναι  τα δύο βασικά της στοιχεία τα οποία της επιτρέπουν να απολαμβάνει σε  απόλυτο βαθμό την εμπιστοσύνη και την ικανοποίηση του κοινού που την επιλέγει.

Το όνομα ceramic sun  ( κεραμικός ήλιος) είναι 2 λέξεις οι οποίες ταυτίζονται με την φυσική και την πιο αξιόπιστη θέρμανση για κάθε επαγγελματικό ή οικιακό χώρο.
To ceramic sun είναι   μια θερμαντική μονάδα υπέρυθρης ακτινοβολίας μακρού μήκους κύματος που  ήρθε στην Ελλάδα το 2008 και γνώρισε από την πρώτη στιγμή της παρουσίας  του, από την ceramic sun Ελλάς, μεγάλη απήχηση στο ελληνικό κοινό.

Από τις 20 Νοεμβρίου 2017 παρουσιάστηκαν στην αγορά τα νέα μοντέλα του ceramic sun, τα οποία έχουν πρωτοποριακό σχεδιασμό, καταπληκτική εργονομία και απόδοση, είναι πλήρως ανοξείδωτα και αποδεικνύουν με τη μοναδική τους ποιότητα, ότι δεν έχουν πλέον ανταγωνισμό.

Επιλέγετε ceramic sun Έλλάς, επιλέγετε αξιοπιστία, εγγύηση και συνέπεια λόγου,
επιλέγετε ceramic sun, επιλέγετε  έναν παντοτινό κεραμικό ήλιο για το χώρο σας.


Νέα Ραιδεστός 11.02.2021

Σοφοκλής Αμανατίδης
ceramic sun Ελλάς

ceramic sun 2
 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού

Follow ceramicsun.gr on Facebook