Θέλεις να γίνεις συνεργάτης; - ceramic cun - Υπέρυθρη θέρμανση με Κεραμική Τεχνολογία

Προϊόντα:
Aξία Προϊόντων:
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Γράψτε τα σχόλια σας για το ceramic sun
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
ceramic sun energy points
To σύστημα υπέρυθρης κεραμικής θέρμανσης ceramic sun κατάφερε μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να κερδίσει την εμπιστοσύνη του ελληνικού καταναλωτικού κοινού και φυσικά, να αποτελεί το Νο1 προϊόν στην υπέρυθρη θέρμανση και πιο συγκεκριμένα, στην υπέρυθρη θέρμανση με κεραμική τεχνολογία.

Σημαντικό παράγοντα για την ανοδική πορεία του ceramic sun -εκτός από τη δυναμική του προϊόντος μας- αποτέλεσαν οι συνεργασίες μας σε όλη την Ελλάδα, συνεργασίες αξίας και ανταποδοτικότητας, όχι μόνο για την εταιρεία μας, αλλά και για όλους τους συνεργάτες μας.

Οι συνεργασίες αυτές, αποτελούν σήμερα σημεία διανομής του προϊόντος ceramic sun και ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για αποκλειστικά ή απλά συνεργαζόμενα καταστήματα, ανήκουν στην κατηγορία «energy points ceramic sun», με την προϋπόθεση φυσικά ότι διαθέτουν και το απαραίτητο σήμα πιστοποιημένου συνεργάτη ceramic sun, αναρτημένο σε εμφανές σημείο μέσα στον αντίστοιχο χώρο.

Η οικεία πλέον σχέση των καταναλωτών με το δημοφιλές λογότυπό μας έχει ως αποτέλεσμα την απόλυτη ταύτιση του ceramic sun με την αξιόπιστη, οικονομική και ποιοτική θέρμανση.

Όλα τα παραπάνω και με βάση την εξαιρετική επιτυχία που γνωρίζει το ceramic sun, επέφεραν την αναγκαιότητα της δημιουργίας ενός συγκεκριμένου πλαισίου, εντός του οποίου θα κινούνται όλες οι μορφές συνεργασίας μας με τα energy points ceramic sun, με στόχο την επίτευξη και διατήρηση μίας ενιαίας πολιτικής για την εξυπηρέτηση των πελατών, την διασφάλιση των συμφερόντων των συνεργατών μας και την ανάδειξη του ceramic sun ως το Νο 1 σύστημα θέρμανσης στην Ελλάδα.

Παρακάτω παρατίθενται όλες οι μορφές συνεργασίας, που μπορεί να επιλέξει οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος για την εμπορία και διάθεση του συστήματος υπέρυθρης θέρμανσης με κεραμική τεχνολογία ceramic sun.
Μορφές συνεργασίας για το προϊόν ceramic sun
1. ENERGY POINT "SIMPLE PARTNER" (απλά συνεργαζόμενο κατάστημα εμπορίας)
Στην πρώτη μορφή συνεργασίας, οι συνεργάτες μας εμπορεύονται το ceramic sun παράλληλα με τα υφιστάμενα προϊόντα τους, ανεξάρτητα από την ποσότητα των παραγγελιών τους και χωρίς κανένα περιορισμό. Ιδιαίτερα χαρακτηριστική είναι η άμεση δυνατότητα παραγγελιών-αποστολών (just in time) για την εξυπηρέτηση συγκεκριμένων πελατών.


2. ENERGY POINT “EXCLUSIVE PARTNER” (αποκλειστικό κατάστημα εμπορίας)
Στη δεύτερη μορφή συνεργασίας, οι συνεργάτες μας εμπορεύονται αποκλειστικά το ceramic sun, αντιλαμβανόμενοι το σύστημα ως τη βέλτιστη επιλογή, τόσο για τους πελάτες τους, όσο και για την επιχειρηματική τους ανάπτυξη. Από την επιλογή αυτής της μορφής συνεργασίας, είναι αυτονόητο, ότι απορρέουν συγκεκριμένα δικαιώματα, αλλά και υποχρεώσεις, στο πλαίσιο συμφωνίας της εταιρικής πολιτικής με την πολιτική του εκάστοτε επιχειρηματία, που θα δημιουργήσει ένα αποκλειστικό κατάστημα εμπορίας ceramic sun.


3. ENERGY POINT “AGENT PARTNER” (αντιπροσωπεία εμπορίας και αποκλειστικής διάθεσης)
Η τρίτη μορφή συνεργασίας, αναδεικνύει την επιχειρηματική αντίληψη και ικανότητα του συνεργάτη μας, ανάγοντάς τον σε ενεργό κομμάτι της εταιρικής πολιτικής και μέτοχο όλων των ωφελημάτων που προκύπτουν από την εμπορία και την αποκλειστική διάθεση του ceramic sun σε μία συγκεκριμένη γεωγραφική περιοχή, ενός ή και περισσοτέρων νομών της ελληνικής επικράτειας. Η επιλογή αυτή, χαρακτηρίζεται από την ανάληψη της ευθύνης ανάπτυξης δικτύου πωλήσεων και κατά συνέπεια, δεν περιορίζεται στη λιανική εμπορία του ceramic sun, αλλά επεκτείνεται και στη χονδρική διάθεση του προϊόντος.

Κοινό παρονομαστή και για τις τρεις μορφές συνεργασίας, αποτελεί η δέσμευση των συνεργατών μας για την τήρηση της εταιρικής τιμολογιακής πολιτικής, καθώς και της πολιτικής ποιότητας για το ceramic sun, έτσι ώστε να διασφαλίζεται η ικανοποίηση των χρηστών του προϊόντος μας και να προστατεύονται τα συμφέροντα των συνεργατών μας σε μακρόχρονη βάση.

 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού

Follow ceramicsun.gr on Facebook