Σχόλια για το ceramic sun - ceramic cun - Υπέρυθρη θέρμανση με Κεραμική Τεχνολογία

Προϊόντα:
Aξία Προϊόντων:
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Γράψτε τα σχόλια σας για το ceramic sun
Σχoλιάστε το ceramic sun

Σχόλια

Ταξινόμηση
FacebookGoogle+MySpaceTwitterLinkedIn
Gravatar
Χάρης Γιαννακόπουλος λέει...
Γεια σας, μένω σε πολυκατοικία με κεντρική θέρμανση στην Αθήνα και εδώ και 2 χρόνια έχω εγκαταστήσει 2 panels ceramic sun (το cs 2 & cs3), εφόσον συμφωνήσαμε όλοι στην πολυκατοικία να μην ξαναβάλουμε πετρέλαιο για λόγους οικονομίας.Αυτά τα 2 χρόνια στηρίζομαι αποκλειστικά στην θέρμανση των panels και είμαι πολύ ... Διαβάστε περισσότερα
Διαχειριστής:
Σας ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια! Μας ενθαρρύνουν να συνεχίσουμε στο ίδιο πλαίσιο της αρχών της ποιότητας και της ικανοποίησης των πελατών μας. Μας συγχωρείτε και για την καθυστερημένη απάντηση: λίγο ο φόρτος εργασίας, λίγο οι γιορτές... Καλή χρονιά να έχετε!
4th Δεκέμβριος 2014 12:25am
Gravatar
Ευγενία λέει...
Γεια σας! Ζω σε μια γκαρσονιέρα 37 τ.μ στη Λάρισα με ξεχωριστό χώρο κουζίνας 10 τ.μ. δωμάτιο 12 τ.μ.και ένα μακρύ διάδρομο, παλαιά κουφώματα αλουμινίου με μονά τζάμια σε μια οικοδομή 1979 χωρίς μόνωση. Θέρμανση δεν έχει. Μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα κλιματιστικό αλλά άρχισε να μουχλιάζει το σπίτι από την υγρασία. ... Διαβάστε περισσότερα
Διαχειριστής:
Θεωρητικά χρειάζεστε 3 μονάδες cs2 των 1300w. Και λέμε \\\"θεωρητικά\\\" διότι αν δεν δεις από κοντά ένα χώρο, ώστε να αξιολογήσεις πραγματικά τις ανάγκες του, ποτέ δεν ξέρεις! 

Συνήθως μία μονάδα cs2 1300w καλύπτει 15-18 τ.μ., επειδη όμως δεν έχετε καλή μόνωση, πιστεύουμε ότι οι μονάδες που σας προτείνουμε θα είναι αρκετές για θερμοκρασίες έως και 24 βαθμούς το χειμώνα.

Σε κάθε περίπτωση, σας συμβουλεύουμε να απευθυνθείτε στον τοπικό μας αντιπρόσωπο (βλ. Δίκτυο Συνεργατών στην ιστοσελίδα μας).

ceramic sun team
4th Αύγουστος 2014 5:57pm
Gravatar
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΑΡΙΔΑΚΗΣ λέει...
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΕΑΝ Ο ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗΣ ΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΣΕ ΤΟΙΧΟ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΤΟΙΧΟΣ ΣΠΙΤΙΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΖΕΣΤΟΣ ΤΟΙΧΟΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΕΑΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΩΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΜΑ ΜΕ ΤΟ ΤΖΑΚΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑ ... Διαβάστε περισσότερα
Διαχειριστής:
Πράγματι είναι απόλυτα λογικό: αν ο θερμοστάτης, για τεχνικούς ή αισθητικούς λόγους, τοποθετηθεί σε εξωτερικό τοίχο, είναι φυσικό να ψύχεται από τον εξωτερικό τοίχο και να μην δείχνει την πραγματική θερμοκρασία του δωματίου. Στην περίπτωση αυτή, μπορείτε να αλλάξετε τη θέση του θερμοστάτη προς κάποια μεσοτοιχία.

Όπως και να \\\'χει, επικοινωνήστε μαζί μας ή με τον αντιπρόσωπο της περιοχής σας, για να επιμεληθούμε του προβλήματός σας.

ceramic sun team
30th Νοέμβριος 2013 11:50am
Gravatar
Mixail λέει...
Γεια σας με λενε Μιχαήλ και εχω καποιες αποριες. Το μηχανημα αυτό χρησιμοποιειται στο εξωτερικό; Σε ποια χωρα ειναι γνωστο; Μπορώ να το εγκαταστησω μόνος μου; Πιανουν τα χερια μ&µn;υ. Ευχαριστω πολυ.µalpha;
Διαχειριστής:
Γεια σου Μιχαήλ!
Το ceramic sun χρησιμοποιείται στην Ευρώπη και την Αμερική, αλλά στην Ελλάδα έχει ακόμα μεγαλύτερη αποδοχή, καθώς ταιριάζει στις ιδιαίτερες ανάγκες της χώρας μας. Στο εξωτερικό καλύπτουν τις ανάγκες σε θέρμανση, μέσω κεντρικών συστημάτων θέρμανσης, σε επίπεδο πόλης ή τουλάχιστον συνοικίας.Στην Ελλάδα καλύπτουμε τις ανάγκες μας κυρίως με ατομικές θέρμάνσεις. Ακόμα και οι κεντρικές θερμάνσεις είναι σε επίπεδο οικοδομής. Για αυτό το λόγο το ceramic sun χρησιμοποιείται σε ευρεία κλίμακα στην Ελλάδα.
Για να το εγκαταστήσει κανείς πρέπει να είναι ηλεκτρολόγος. Εκτός αυτού, απαιτείται μελέτη του χώρου και εντοπισμός των θέσεων και των κιλοβατ που πρέπει να χρησιμοποιηθ&µn;ύν για τη μεγιστοποίηση της απόδοσης του συστήματος, καθώς είναι υπέρυθρη και άρα πρέπει να τοποθετηθεί σε συγκεκριμένα σημεία. Μελέτησε και την ιστοσελίδα μας, έχει πολλές πληροφορίες. 

ceramic sun team
4th Σεπτέμβριος 2013 6:24pm
Gravatar
Iosif λέει...
Ηθελα να ρωτήσω. Ο θερμοστάτης χώρου για κάθε δωμάτιο λειτουργεί ενσύρματα ή ασύρματα ; Η λειτουργία ON OFF γίνεται από το θερμοστάτη ή με ξεχωριστό διακόπτη από τον ηλεκτρικό πίνακα του σπιτιού ;
Γεια σας και συγχαρητήρια για τα προϊόντα σας !
Διαχειριστής:
Καταρχήν, σας ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια!
O θερμοστάτης μπορεί να είναι καί ενσύρματος καί ασύρματος. Επιπλέον, μπορεί να είναι προγραμματιζόμενος ή μη. Οι μη προγραμματιζόμενοι - ενσύρματοι διατίθενται δωρεάν μαζί με τις μονάδες. Η λειτουργία ΟΝ-OFF μπορεί να γίνει χαμηλώνοντας τη θερμοκρασία ή ρυθμίζοντας μία από τις δύο λειτουργίες που έχει ο θερμοστάτης σε μία πολύ χαμηλή θερμοκρασία π.χ. 5 βαθμούς Κελσίου. Σε κάθε περίπτωση, η λειτουργία ON-OFF δεν ενδείκνυται για καθημερινή χρήση στις υπέρυθρες θερμάνσεις, καθώς οι μονάδες δεν πρέπει να σβήνουν τελείως. Ο λόγος είναι ότι γίνεται περισσότερη οικονομία, όταν απλώς αυξομειώνουμε τη θερμοκρασία, παρά όταν σβήνουμε τα σώματα τελείως. Με τον τρόπο αυτό εκμεταλλευόμαστε το πλεονέκτημα της υπέρυθρης μακρού μήκους κύμματος, που είναι να ζεσταίνει σε βάθος τα δομικά στοιχεία. Στη συνέχεια οι μονάδες υπολειτουργούν, διατηρώντας τη θερμοκρασία με πολύ λίγη κατανάλωση. Εξάλλου, με τον τρόπο αυτό έχουμε πάντα ζέστη.

ceramic sun team

24th Φεβρουάριος 2013 5:00pm

Πρόσθεσε σχόλιο

(never displayed)
 
Bold Italic Underline Strike Quote Line Bullet
 
Smile Sad Huh Laugh Mad Tongue Crying Grin Wink Cool Sleep Blush Unsure Shocked
 
Ειδοποίηση για νέα σχόλια μέσω e-mail.
 
Έχω διαβάσει και κατανοήσει την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. *
 
Έχω διαβάσει και συμφωνώ με τους όρους και Προϋποθέσεις. *
 
 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού

Follow ceramicsun.gr on Facebook