Τα νέα του ceramic sun | Ενημέρωση σχετικά με τη ceramic sun - ceramic cun - Υπέρυθρη θέρμανση με Κεραμική Τεχνολογία

Προϊόντα:
Aξία Προϊόντων:
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Γράψτε τα σχόλια σας για το ceramic sun
Νέα
Δημοσιεύτηκε 16 Σεπτεμβρίου 2015,
Ξεκίνησε η νέα και πρωτότυπη καμπάνια του ceramic sun στο Facebook - ceramic sunμε τίτλο "THE WINTER IS COMING - ceramic sun".
LIKE it Or freeze at facebook

Δημοσιεύτηκε 25 Μαρτίου 2015,
1. Shop online με 249€ και δώρο τα έξοδα εγκατάστασης (ισχύει από 01/04, μόνο για το νομό Θεσσαλονίκης).
2. Ξεκινά έκπτωση 15% η οποία ισχύει από 01/04 έως 31/07 και αφορά όλα τα προϊόντα ceramic sun.
Δημοσιεύτηκε 27 Νοεμβρίου 2014,
Το ceramic sun με νέα καμπάνια υψηλής αισθητικής στο facebook.
Δημοσιεύτηκε 10 Οκτωβρίου 2014,
Το ceramic sun μετά την εξαιρετική του παρουσία στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, την Οικονομική Θέρμανση στο Μαρούσι και την τοπική έκθεση του Κιλκίς, συνεχίζει τη δυναμική του πορεία, κάνοντας στάση στην Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Καρδίτσας από τις 10-15 Οκτωβρίου.

Σας περιμένουμε και πάλι με μοναδικές εκπτώσεις για όλους!

Δημοσιεύτηκε 23 Σεπτεμβρίου 2014,
Το ceramic sun συνεχίζει δυναμικά την παρουσία του στις διεθνείς εμπορικές εκθέσεις στην Ελλάδα, κάνοντας στάση στην Οικονομική Θέρμανση, στις 26-29 Σεπτεμβρίου 2014, στο Εκθεσιακό Κέντρο της HELEXPO στο Μαρούσι.

Σας περιμένουμε όλους με μοναδικές εκπτώσεις!


Δημοσιεύτηκε 01 Σεπτεμβρίου 2014,
Η 79η ΔΕΘ διατηρώντας τους βασικούς άξονες της ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ και της ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ επιστρέφει στον εμπορικό και διεθνή της χαρακτήρα, με έμφαση στην ανάδειξη και ανάπτυξη των εξαγωγικών δυνατοτήτων της χώρας.

Το ceramic sun θα αποτελέσει ξανά το κέντρο του ενδιαφέροντος κάθε επισκέπτη της Δ.Ε.Θ. στο περίπτερο 13 και στη θέση Β11.

Σας καλούμε όλους εκεί με 15% έκπτωση σε όλα τα προϊόντα μας!

Δημοσιεύτηκε 08 Ιουλίου 2014,
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2014

Το ceramic sun θα βρίσκεται και φέτος στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης -από τις 6-14 Σεπτεμβρίου- και θα σας περιμένει με μεγάλες προσφορές και εκπλήξεις.

Προς το παρόν, καλές διακοπές και ραντεβού το Σεπτέμβρη!

Δημοσιεύτηκε 30 Μαΐου 2014,
EΚΠΤΩΣΗ 15% ΣΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ 31 Ιουλίου 2014

Ήρθε το καλοκαίρι...
Mήπως είναι καιρός να δούμε από τώρα τον τρόπο θέρμανσης μας για το χειμώνα; Σας έχουμε τη λύση...

Αγοράστε τώρα το καινοτόμο σύστημα θέρμανσης ceramic sun και κερδίστε έκπτωση 15%.
(η προσφορά ισχύει μέχρι 31 Ιουλίου 2014)

Δημοσιεύτηκε 09 Μαΐου 2014,
Μετά τη λαμπρή συμμετοχή της ομάδας του ceramic sun στον αγώνα ΜΤΒ «Δρόμοι Κερασιού» στην Έδεσσα, σύσσωμη η ομάδα μας καί στους δύο αγώνες (Δρόμου και MΤΒ) του «Rodopi Nestos Open Bike Festival».

Έτσι, για να τους ζεστάνουμε όλους!

Δημοσιεύτηκε 18 Φεβρουαρίου 2014,
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε και εφέτος η παρουσία του ceramic sun σε 3 διεθνείς εκθέσεις: ΔΕΘ, Agrotica και EnergyTech. Χιλιάδες ενδιαφερόμενοι ή υφιστάμενοι πελάτες επισκέφτηκαν το περίπτερό μας, είτε για να γνωρίσουν το προϊόν μας, είτε να μας αφήσουν τις καλύτερες εντυπώσεις τους. Σε κάθε περίπτωση, το ceramic sun ήταν εκεί και θα είναι και πάλι εκεί, σε κάθε μεγάλη έκθεση, με μοναδικές προσφορές για τους επισκέπτες του!

Δημοσιεύτηκε 12 Φεβρουαρίου 2014,
Ύστερα από την επιτυχημένη συμμετοχή του στη Διεθνή Έκθεση AGROTICA, το ceramic sun «μεταφέρεται» από τις 13 έως και τις 16/2/2014 στις εγκαταστάσεις τις HELEXPO στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης ENERGY TECH 2014. Επισκεφτείτε μας στο Περίπτερο 10, καταχωρηθείτε ως εκθεσιακοί επισκέπτες μας και κερδίστε 15% έκπτωση σε όλα τα προϊόντα μας!

Είσαστε όλοι καλεσμένοι!

Δημοσιεύτηκε 24 Ιανουρίου 2014,
Το ceramic sun «μετακομίζει» από τις 30/1 έως και τις 2/2/2014 στις εγκαταστάσεις τις HELEXPO στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης AGROTICA 2014. Επισκεφτείτε μας στο Περίπτερο 2, καταχωρηθείτε ως εκθεσιακοί επισκέπτες μας και κερδίστε 15% έκπτωση σε όλα τα προϊόντα μας!

Είσαστε όλοι καλεσμένοι!

Δημοσιεύτηκε 30 Αυγούστου 2013,
Από την 78η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης ξεκινά η φετινή καμπάνια προβολής του ceramic sun στην Ελλάδα. Από τις 7 έως και τις 15 Σεπτεμβρίου, σε πλήρη απαρτία η ομάδα του ceramic sun θα βρίσκεται στη θέση 26, στο κέντρο του περιπτέρου 13 της Δ.Ε.Θ., για να δώσει τη λύση στο πρόβλημα της ακρίβειας της θέρμανσης και να καθοδηγήσει τους ενδιαφερόμενους πολίτες στη μεγιστοποίηση της αποδοτικότητας του μοναδικού συστήματος υπέρυθρης θέρμανσης με κεραμική τεχνολογία στη χώρα μας.

Σε ένα εντυπωσιακό περίπτερο, 70 τετραγωνικών μέτρων, με τέσσερις ειδικευμένους συμβούλους θέρμανσης, το ceramic sun θα αποτελέσει για άλλη μία φορά το κέντρο του ενδιαφέροντος κάθε επισκέπτη της Δ.Ε.Θ., είτε από την πλευρά του καταναλωτή, είτε από αυτή του συνεργάτη. Επισημαίνεται ότι κατά τη διάρκεια της έκθεσης και έως τις 15 Οκτωβρίου, θα παρέχεται στους επισκέπτες μας έκπτωση 15% για όλα τα προϊόντα μας.

Είσαστε όλοι καλεσμένοι!

Δημοσιεύτηκε 10 Ιουνίου 2013,
EΚΠΤΩΣΗ 15% ΣΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ 31 Aυγούστου 2013

Ήρθε το καλοκαίρι...Mήπως είναι καιρός να δούμε από τώρα τον τρόπο θέρμανσης μας για το χειμώνα; Σας έχουμε τη λύση... Αγοράστε τώρα
το καινοτόμο σύστημα θέρμανσης ceramic sun και κερδίστε έκπτωση 15%.

(η προσφορά ισχύει μέχρι 31 Aυγούστου 2013)

Δημοσιεύτηκε 19 Φεβρουαρίου 2012,
Το ceramic sun, από 21 έως τις 24 του Φλεβάρη θα βρίσκεται στις διεθνείς Εκθέσεις Infacoma και Energytech, στις εγκαταστάσεις της HELEXPO στη Θεσσαλονίκη (Περίπτερο 7, Στάντ 8). Επισκεφτείτε μας, για να μάθετε πώς μπορείτε να θερμάνετε το χώρο σας με τον ποιο οικονομικό και υγιεινό τρόπο!

Είσαστε όλοι καλεσμένοι!

Δημοσιεύτηκε 06 Φεβρουαρίου 2012,
Το ceramic sun "μετακομίζει" το Φλεβάρη στους εκθεσιακούς χώρους της HELEXPO στη Θεσσαλονίκη!

Με τη συμμετοχή του στις διεθνείς εκθέσεις, Zootechnia, Infacoma και Energytech, καθιστά την παρουσία του καταλυτική για τους κλάδους της κτηνοτροφίας, της δόμησης και της ενέργειας.

Είσαστε όλοι καλεσμένοι!

Δημοσιεύτηκε 25 Σεπτεμβρίου 2012,
Το ceramic sun έρχεται στην Αθήνα!

Με τη συμμετοχή του στην 1η Έκθεση για τις εναλλακτικές μορφές θέρμανσης "Οικονομική Θέρμανση" στις 28, 29 και 30 Σεπτεμβρίου, στο Κλειστό Γήπεδο Παλαιού Φαλήρου TAE KWON DΟ και με ελεύθερη είσοδο, σας καλούμε να μας γνωρίσετε από κοντά και να δούμε μαζί πως η υπέρυθρη κεραμική θέρμανση "ceramic sun" μπορεί να αλλάξει το κλίμα στο σπίτι σας ή στον επαγγελματικό σας χώρο, με τον οικονομικότερο τρόπο!

Δημοσιεύτηκε 21 Σεπτεμβρίου 2012,
Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η συμμετοχή μας στην 77η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, καθιερώνοντας το ceramic sun ως το Νο 1 σύστημα θέρμανσης στην Ελλάδα. Περισσότεροι από 1.000 καταγεγραμμένοι επισκέπτες μας, που εκδήλωσαν ονομαστικά το ενδιαφέρον τους για την απόκτηση του θερμαντικού μας συστήματος.

Για να δείτε το περίπτερό μας στη Δ.Ε.Θ. επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook." (link: http://www.facebook.com/ceramicsun)

Δημοσιεύτηκε 05 Σεπτεμβρίου 2012,
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ:
Σας καλούμε να μας επισκεφτείτε στην 77η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που θα πραγματοποιηθεί από τις 8 έως τις 16 Σεπτεμβρίου.

Με την παρουσία μας αυτή ευελπιστούμε να συμβάλλουμε κατά το δυνατόν, στην ενδελεχή ενημέρωση του κοινού αναφορικά με τις δυνατότητες θέρμανσης και εξοικονόμησης ενέργειας που διαμορφώνονται στη χώρα μας, καθώς και τις ωφέλειες που μπορεί να αποκομίσει με την απόκτηση του συστήματος υπέρυθρης κεραμικής θέρμανσης “ceramic sun”.

Θα χαρούμε ιδιαιτέρως να μας επισκεφτείτε στο περίπτερο 13 και το σταντ Νο 5 (στο κέντρο του περιπτέρου, δίπλα από την είσοδο των εκθεμάτων), από τις 8 έως τις 16 Σεπτεμβρίου.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας στο Facebook και την εκδήλωση HELEXPO ΔΕΘ 2012 και κερδίστε έκπτωση 5% σε κάθε αγορά προϊόντων μας!

Δημοσιεύτηκε 03 Σεπτεμβρίου 2012,
Το τηλέφωνο της επιχείρησης θα είναι εκτός λειτουργίας από την Τετάρτη 5/9 έως τη Δευτέρα 10/9, εξαιτίας της αλλαγής έδρας της επιχείρησης στην οδό Καραβαγγέλη 54 στην Καλαμαριά. Το διάστημα αυτό μπορείτε να επικοινωνείτε στα παρακάτω κινητά τηλέφωνα: 6934 592 207 και 6977 445 817.

Δημοσιεύτηκε 19 Ιουλίου 2012,
To ceramic sun θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, στις 8-16 Σεπτεμβρίου.

Είσαστε όλοι καλεσμένοι να σας παρουσιάσουμε τη νέα υπέρυθρη κεραμική τεχνολογία, για ακόμη περισσότερη οικονομία στη θέρμανση!

Δημοσιεύτηκε 13 Ιουλίου 2012,
Το ceramic sun απέκτησε το δικό του blog! Το ceramic sun blog αποτελεί το σημείο ενημέρωσης, πληροφόρησης και μάθησης γύρω από το πιο δημοφιλές θέμα συζήτησης σήμερα στα ελληνικά νοικοκυριά: την οικονομία στη θέρμανση!

Δημοσιεύτηκε 14 Μαΐου 2012,
Το προϊόν υπέρυθρης θέρμανσης ceramin sun θα κάνει την εμφάνιση του στην 21η Πανελλήνια Εμπορική Έκθεση Ανατ. Μακεδονίας - Θράκης στην πόλη της Κομοτηνής η οποία θα έχει διάρκεια από τις 24/05/2012 έως τις 27/05/2012.


Δημοσιεύτηκε 14 Μαΐου 2012,
Το πρώτο αποκλειστικό κατάστημα ceramicsun είναι γεγονός και η συζήτηση περί αυτού αφορά την πόλη της Κομοτηνής.

Δημοσιεύτηκε 02 Φεβρουαρίου 2012,
Στον "αέρα" βρίσκεται από τις 07/02/2012 ο διαδικτυακός τόπος με την ονομασία "www.ceramicsun.gr" έτοιμος να σας προσφέρει λεπτομερή και αξιόπιστη ενημέρωση σχετικά με το νέο προϊόν θέρμανσης το οποίο ήρθε τελικά και στην Ελλάδα.
 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού

Follow ceramicsun.gr on Facebook