Τρόπος λειτουργίας της υπέρυθρης θέρμανσης ceramic sun - ceramic cun - Υπέρυθρη θέρμανση με Κεραμική Τεχνολογία

Προϊόντα:
Aξία Προϊόντων:
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Γράψτε τα σχόλια σας για το ceramic sun
Τρόπος λειτουργίας της υπέρυθρης θέρμανσης ceramic sun
Εικόνα λειτουργία θέρμανσηςΣυμβατικές θερμάνσεις θερμαίνουν τον αέρα μέσω του οποίου ο άνθρωπος αισθάνεται τότε την αίσθηση της θερμοκρασίας. Αυτό συνεπάγεται μειονεκτήματα. Ο ζεστός αέρας ανεβαίνει προς τα επάνω, τα σωματίδια σκόνης και τα βακτηρίδια ανακινούνται, δημιουργείται ρεύμα αέρος, με αποτέλεσμα να χάνεται πολύτιμη ενέργεια.

Κάτω από την οροφή σχηματίζεται ένα ακριβό θερμό μαξιλάρι αέρα ενώ το δάπεδο, ωστόσο, είναι δυσάρεστα κρύο. Θερμάνσεις συναγωγής επίσης να ξεραίνουν τον αέρα. Η υγρασία εισχωρεί στους τοίχους και δημιουργεί ένα δυσάρεστο εσωτερικό περιβάλλον.

Δημιουργία μούχλας στους τοίχους μπορεί να είναι το αποτέλεσμα.

Είναι κοινώς γνωστό πως τους πιο κρύους μήνες, εμφανίζονται όλο και περισσότερες αναπνευστικές ασθένειες και αλλεργίες.

Η υπέρυθρη θερμότητα του ceramic sun εξαπλώνεται σε αντίθεση με τη συμβατική θέρμανση με ηλεκτρομαγνητικά κύματα. Είναι αόρατη και δεν χρειάζεται μέσο μεταφοράς θερμότητας, όπως για παράδειγμα ο αέρας. Πράγματι, είναι και θεραπευτική. Ο αέρας παραμένει ευχάριστα ήρεμος και ανεκτικά ζεστός. Τα υπέρυθρα κύματα θερμαίνουν όπως ο ήλιος ζεσταίνει τους ανθρώπους,  από μέσα, έτσι ώστε να νιώσετε αμέσως άνετα, όπως με μια μαντεμένια ή κεραμική σόμπα.

Υγροί τοίχοι - ξηροί ατμόσφαιραΟι τοίχοι ζεσταίνονται περισσότερο από ότι ο αέρας, οι οποίοι διαπερνούνται από τα υπέρυθρα κύματα του ceramic sun  σχεδόν χωρίς αντίσταση. Έτσι, εξέρχεται η υγρασία από τον τοίχο στον αέρα που δεν πρέπει να στεγνώσει, ακριβώς ότι χρειάζεται τους ψυχρότερους μήνες,  έτσι ώστε το αναπνευστικό μας σύστημα να παραμείνει υγιές. Εκτός από τα πρωτογενή κύματα που εκπέμπονται απευθείας από το ceramic sun δημιουργούνται και δευτερογενή κύματα από τους τοίχους και τα άλλα αντικείμενα που βρίσκονται σε ένα δωμάτιο. Επομένως, νιώθετε θερμική άνεση, γιατί από όλες τις κατευθύνσεις στο χώρο έρχονται κύματα θερμότητας που ζεσταίνουν τα  πόδια και κρατούν το κεφάλι δροσερό.

Μπορεί να θεωρηθεί ακόμη ότι μια θετική παρενέργεια της υπέρυθρης θέρμανσης είναι η αποτροπή σχηματισμού μούχλας στους τοίχους όπως ακόμη και η εξάλειψή της.

Ακόμη και στο κόστος της υπέρυθρης θέρμανσης, υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα τα οποία μπορείτε να διαβάσετε και μόνοι σας.

Λειτουργία Θέρμανσης με ceramic sunΣτεγνοί Τοίχοι - Ευχάριστη ατμόσφαιρα
Έχετε μήπως κάποια ερώτηση;  Ανυπομονούμε να σας ακούσουμε!


Υπέρυθρη Θέρμανση ceramic sun  - Μείωση εξόδων έως και 70 % στη θέρμανση

Πολλοί παράγοντες οδηγούν σε σημαντική μείωση των δαπανών θέρμανσης, χωρίς να καταναλώνεται πολλή ενέργεια:
 • Άμεση και αποτελεσματική ζέστη
  Τα θερμικά κύματα ζεσταίνουν απευθείας τους ανθρώπους από μέσα. Επιπλέον τα αντικείμενα, όπως έπιπλα και τοίχοι που θερμαίνονται,  παίρνουν ένα νέο νόημα ως δευτερεύουσα θέρμανση. Έτσι, μια χαμηλότερη θερμοκρασία αέρα στο δωμάτιο γίνεται αντιληπτή ως ευχάριστη. Αλλά μια χαμηλότερη θερμοκρασία σημαίνει χαμηλότερο κόστος και κυρίως σημαίνει εξοικονόμηση ενέργειας η οποία γίνεται εύκολα!
 • Υψηλότερη αποτελεσματικότητα
  Τα υπέρυθρα μακρού μήκους κύματα θερμότητας του ceramic sun είναι μοναδικά στην επίδρασή τους: 98% της θεωρητικής μέγιστης δυνατής απόδοσης εκπέμπονται στο χώρο.
 • Επένδυση χαμηλού ύψους
  Δεν έχει σημασία ποια έξοδα θέλετε πρώτα να ελέγξετε. Το κόστος της υπέρυθρης θέρμανσης ceramic sun είναι χαμηλό. Το κόστος εγκατάστασης είναι αμελητέο. Και το κόστος συντήρησης, δεν υπάρχει. Κανένας ακριβός καυστήρας, καμία εργασία, καθόλου σωληνώσεις.
 • Καμία κάθετη πτώση θερμοκρασίας
  Στη συμβατική θέρμανση συναγωγής, ο θερμός αέρας ανεβαίνει από το καλοριφέρ προς τα πάνω. Σχηματίζεται ένα ακριβό θερμικό μαξιλάρι κάτω από την οροφή, το οποίο δεν προσφέρει ζεστή θαλπωρή, αλλά μόνο κοστίσει πολλά χρήματα και ζεσταίνει τον από πάνω.
  Τα υπέρυθρα κύματα θερμότητας δεν χρειάζονται αέρα ως μέσο μεταφοράς για τη θερμότητα, αλλά ζεσταίνουν αμέσως - χωρίς απώλειες.
 • Χαμηλή κατανάλωση
  Μια υπέρυθρη μονάδα ceramic sun  για ένα συνιστώμενου μεγέθους δωμάτιο 18m² είναι μόλις 1.300 Watts (Αυτό μπορεί φυσικά να ποικίλει ανάλογα με την μόνωση των τοιχωμάτων και τα παράθυρα).
 • Ελέγχεται με ακρίβεια
  Το ceramic sun  μπορεί να ελέγχεται με ακρίβεια και να χρησιμοποιηθεί ανάλογα με τις ανάγκες σας. Έτσι, πρέπει να χρησιμοποιήσετε τον ηλεκτρονικό θερμοστάτη σε κάθε δωμάτιο για να διατηρήσετε τη θερμοκρασία στο επιθυμητό επίπεδο ( π.χ. το χειμώνα ) ή μερικώς να απενεργοποιηθεί εντελώς ( π.χ. στους χρόνους μετάβασης). Μπορείτε αυθόρμητα να ενεργοποιήσετε το ceramicsun: περίπου 10 λεπτά αργότερα, έχετε ήδη ζεστασιά.

Προστασία του περιβάλλοντος

Μια σκέψη στο μέλλον

Στην αρχή μπορεί να φαίνεται παράλογο να μετατρέπει κανείς το ηλεκτρικό ρεύμα, την καθαρότερη μορφή ενέργειας σε θερμότητα. Όμως, τρεις παράγοντες κάνουν το ceramic sun  νικητή στη μέγιστη προστασία του περιβάλλοντος και στην οικονομική ελκυστικότητα.

 • Εξαιρετικά αποτελεσματικό | το ceramic sun  είναι ακραίο στην εξοικονόμηση ενέργειας και ταυτόχρονα αξιόπιστη πηγή θερμικής άνεσης και ζεστασιάς.
 • Hλεκτρονική διαχείριση | το ceramic sun  καταναλώνει ηλεκτρικό ρεύμα μόνο όταν απαιτείται θερμότητα - με ελάχιστη αδράνεια, χωρίς ανάγκη συσσώρευσηςκαι με δυνατότητα ελέγχου της θερμοκρασίας και του χρόνου.
 • Απλός συνδυασμός | λειτουργείστε το ceramic sun  με πράσινη ηλεκτρική ενέργεια από ανανεώσιμες πηγές και καταστήστε το ως CO2 ουδέτερη πηγή θέρμανσης.

Η βιωσιμότητα αποτελεί προτεραιότητα για την INNOTECH GERMANY.
 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού

Follow ceramicsun.gr on Facebook