Είναι η υπέρυθρη θέρμανση ασφαλής για τον άνθρωπο; - ceramic cun - Υπέρυθρη θέρμανση με Κεραμική Τεχνολογία

Προϊόντα:
Aξία Προϊόντων:
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Γράψτε τα σχόλια σας για το ceramic sun
ΥΠΕΡΥΘΡΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ > Τί ειναι η υπέρυθρη θέρμανση
Είναι η υπέρυθρη θέρμανση ασφαλής για τον άνθρωπο;
Είναι πολύ πιθανό ένας καταναλωτής ακούγοντας τη λέξη “Υπέρυθρη” να σκεφτεί αρνητικά και να υποθέσει ότι πρόκειται για μία μέθοδο επικίνδυνη για τον άνθρωπο και την υγεία του. Για να δούμε όμως πόσο ασφαλής είναι η θέρμανση μέσω υπέρυθρων ηλεκτρικών συσκευών που θερμαίνουν μέσω της εκπομπής υπέρυθρης ακτινοβολίας.

Η ακτινοβολία του ήλιου έχει πολλές μορφές, άλλες επιβλαβείς (π.χ. υπεριώδης) και άλλες ωφέλιμες για τον ανθρώπινο οργανισμό (π.χ. υπέρυθρη). Η Υπέρυθρη Ακτινοβολία αξιοποιείται εδώ και πολλά χρόνια σε μια ποικιλία από ιατρικές εφαρμογές, ευεργετικές για τον άνθρωπο.

Η ευεργετική αυτή ακτινοβολία αποτελεί το κύριο μέρος της ηλιακής, την οποία και δεχόμαστε όλοι καθημερινά. Αντίθετα, το υπεριώδες μέρος της ακτινοβολίας του ήλιου είναι επιβλαβές και πρέπει να αποφεύγεται η μακρά έκθεση σε αυτό.

Από το σύνολο του 1KW ενέργειας περίπου που δεχόμαστε από τον ήλιο στο ζενίθ του, τα 527W είναι υπέρυθρη ακτινοβολία, τα 445W ορατό φως και τα 32W είναι η υπεριώδης ακτινοβολία.

Εκτός αυτού, το ορατό φώς του ηλίου και η υπέρυθρη του ακτινοβολία απαρτίζουν τις μοναδικές πηγές για τη σύνθεση της πολύ βασικής βιταμίνης D στο σώμα μας.

Συνεπώς, η υπέρυθρη θέρμανση δεν διαφέρει σε τίποτε από την οικεία, ευεργετική θερμότητα που δεχόμαστε από τον ήλιο στην καθημερινότητά μας και φυσικά, δεν είναι σε καμία περίπτωση επιβλαβής για τον άνθρωπο.
 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού

Follow ceramicsun.gr on Facebook