Τί πρέπει να αποφευχθεί - ceramic cun - Υπέρυθρη θέρμανση με Κεραμική Τεχνολογία

Προϊόντα:
Aξία Προϊόντων:
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Γράψτε τα σχόλια σας για το ceramic sun
Τι πρέπει να αποφευχθεί
Επιπλέον, προκειμένου να αξιοποιήσουμε στο μέγιστο τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν οι θερμαντικές μονάδες ceramic sun, θα πρέπει να ακολουθηθούν κάποιοι βασικοί κανόνες κατά την τοποθέτησή τους.

  1. Το ceramic sun δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να καλύπτεται από αντικείμενα ή υφάσματα διότι υπάρχει άμεσος κίνδυνος υπερθέρμανσης και φωτιάς.
  2. Η τοποθέτηση του ceramic sun δεν θα πρέπει να γίνεται κοντά η μέσα σε μπανιέρες, ντους ή άλλες πηγές νερού καθώς επίσης δεν θα πρέπει να προκληθεί το βρέξιμο ή βύθισμά του σε νερό.
  3. Δε θα πρέπει οι καταναλωτές να τρίβουν ή να αλλοιώνουν το φινίρισμα της πρόσοψης του ceramic sun, καθώς αυτό θα καταστρέψει την επιφάνεια του, με αποτέλεσμα να μειωθεί η απόδοσή του.
  4. Κάθε ceramic sun πρέπει να απέχει από άλλα αντικείμενα τουλάχιστον 1 μέτρο από την πρόσοψή του και 20 εκ. από δεξιά και αριστερά του.
  5. Για να επιτευχθεί μέγιστη απόδοση, προτείνεται το ύψος τοποθέτησης της επιτοίχιας στήριξης του ceramic sun να είναι τουλάχιστον 2,3 μέτρα από το δάπεδο.

Ασφάλεια

Παρά τον μηδαμινό κίνδυνο εγκαύματος που ενέχει το ceramic sun σε αυτό το ύψος, θα πρέπει να προσέχουμε να μην αφήνουμε μικρά παιδιά κοντά στις θερμαντικές μονάδες. Μπορεί στην όψη να μοιάζουν ακίνδυνα αθώα, ωστόσο δεν πρέπει να ξεχνούμε ότι τα συγκεκριμένα συστήματα είναι ηλεκτρικές συσκευές υψηλής τάσης και σε κάθε περίπτωση αποτελούν κίνδυνο για τα παιδιά που ακόμη δεν έχουν γνώση των συνεπειών ενός ηλεκτρικού ατυχήματος.

Σε σύγκριση όμως με άλλες πηγές θέρμανσης που τις έχουμε δίπλα μας, όπως ένα τζάκι ή μία σόμπα που εκπέμπουν τριπλάσια θερμοκρασία, το ceramic sun θεωρείται πλέον ακίνδυνο, ειδικά στο ύψος στο οποίο τοποθετείται.
 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού

Follow ceramicsun.gr on Facebook