Τϊ να προσέξετε στην τοποθέτηση του ceramic sun - ceramic cun - Υπέρυθρη θέρμανση με Κεραμική Τεχνολογία

Προϊόντα:
Aξία Προϊόντων:
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Γράψτε τα σχόλια σας για το ceramic sun
Τι να προσέξετε στην τοποθέτηση του ceramic sun
Όπως συμβαίνει και με τις υπόλοιπες μεθόδους θέρμανσης, έτσι και στην περίπτωση του ceramic sun υπάρχουν κάποιοι βασικοί «κανόνες» οι οποίοι μας επιτρέπουν να απολαύσουμε στο μέγιστο δυνατό βαθμό τα οφέλη που προσφέρει το συγκεκριμένο σύστημα, χωρίς προβλήματα.

Σε αυτό το πλαίσιο, ιδιαίτερη σημασία πρέπει να δώσουμε αφενός στο που θα εγκαταστήσουμε τις θερμαντικές μονάδες ανάλογα με τις ανάγκες μας αφετέρου και στον τρόπο με τον οποίο τις χειριζόμαστε μετά την εγκατάσταση.

Η εγκατάσταση γίνεται έπειτα από μελέτη του χώρου, μόνον από εξουσιοδοτημένο συνεργείο της ceramic sun.

Το ceramic sun διατίθενται σε μια ποικιλία διαστάσεων και ισχύος, μπορεί να τοποθετηθεί είτε ψηλά στον τοίχο είτε στην οροφή και είναι ο ιδανικός τρόπος για να επιτευχθεί η πλέον αποτελεσματική θερµική απόδοση.

Το βασικό του πλεονέκτημα είναι η ευρεία διάχυση της θερµότητας, ενώ τα πάνελ επιτοίχιας τοποθέτησης «στοχεύουν» περισσότερο προς το σηµείο όπου κάθονται οι χρήστες, ανάλογα µε το χώρο.

Το ceramic sun θα σας ζεστάνει, αρκεί να µην εμποδίζεται από ξένα αντικείμενα όπως π.χ. έπιπλα ή κουρτίνες.

Πρέπει να γνωρίζετε ότι η ένταση της θερµικής εκπομπής µειώνεται µε το τετράγωνο της απόστασης.

Γι αυτό και το ceramic sun έχει υψηλή θερμοκρασία εκπομπής και τοποθετείται ψηλά, μιμείται τη θέση του ήλιου, για να μπορεί να εκπέμπει αισθητά την υπέρυθρη ακτινοβολία σε απόσταση μέχρι και 6 μέτρων.

Το βασικό πλεονέκτημα είναι πως ο χρήστης δεν χρειάζεται να περιµένει να ζεσταθούν τα δοµικά στοιχεία του χώρου για να ζεσταθεί και ο ίδιος. Μέσα σε περίπου 4 λεπτά, όπου το ceramic sun θα έχει πλέον φτάσει τη μέγιστη σταθερή του απόδοση, ο χρήστης μπορεί να απολαύσει τη ζέστη πριν καν βελτιστοποιηθεί η συνολική θερμοκρασία του χώρου.
 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού

Follow ceramicsun.gr on Facebook