Πως συντηρείται το ceramic sun; - ceramic cun - Υπέρυθρη θέρμανση με Κεραμική Τεχνολογία

Προϊόντα:
Aξία Προϊόντων:
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Γράψτε τα σχόλια σας για το ceramic sun
Πως συντηρείται το ceramic sun;
Το ceramic sun δεν χρήζει διαρκής συντήρησης, ούτε χρειάζεται ειδική μεταχείριση για να λειτουργήσει μακροχρόνια. Δηλαδή δεν έχουμε έξοδα ετήσιας συντήρησης όπως στους καυστήρες, στα κλιματιστικά κλπ.

Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να το διατηρούμε καθαρό.

Κατά την αρχή της χειμερινής περιόδου και μετά το τέλος της καθαρίζουμε την εξωτερική του επιφάνεια, όπως και τον ανακλαστήρα με τα κεραμικά στοιχεία.

Η επιφάνεια του ανακλαστήρα πίσω από τα κεραμικά πρέπει να διατηρείται καθαρή για να έχουμε πάντοτε τη μέγιστη αντανάκλαση. Σε περίπτωση που είστε καπνιστής καλό θα ήταν να καθαρίζετε τη μονάδα με τον παρακάτω τρόπο, κάθε φορά που παρατηρείται ότι έχει λερωθεί. Το ίδιο ισχύει και όταν χρησιμοποιείτε τζάκι στο σπίτι. Τα στερεά σωματίδια αιθάλης και των καυσαερίων κατακάθονται στα πιο θερμά σημεία του σπιτιού. Οι επιφάνειες μαυρίζουν και πρέπει να καθαρίζονται πιο συχνά. Μην αερίζετε το σπίτι σας περισσότερο από 2 φορές την ημέρα και μόνο για 10 λεπτά κατά την περίοδο του χειμώνα. Τα καυσαέρια της ατμόσφαιρας εισχωρούν στο χώρο σας σε ελάχιστο χρόνο και κατακάθονται και αυτά στις πιο θερμές επιφάνειες και φυσικά και στον ανακλαστήρα του ceramic sun.

Αφού το ceramic sun κρυώσει εντελώς, σκουπίστε το με ένα μαλακό ύφασμα, ελαφρώς νοτισμένο με νερό ή με ένα ήπιο καθαριστικό διάλυμα. Για την σκόνη, μην χρησιμοποιήσετε κανένα υγρό και καθαρίστε το μόνο με ένα πολύ απαλό ξεσκονόπανο ή «φτερό».

Έτσι το ceramic sun διατηρεί πάντα και για πολλά χρόνια την μέγιστη απόδοσή του και σας χαρίζει την ασύγκριτη ζέστη της υπέρυθρης ακτινοβολίας στο χώρο σας.
 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού

Follow ceramicsun.gr on Facebook