Διάρκεια ζωής - ceramic cun - Υπέρυθρη θέρμανση με Κεραμική Τεχνολογία

Προϊόντα:
Aξία Προϊόντων:
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Γράψτε τα σχόλια σας για το ceramic sun
Διάρκεια ζωής
Το κέλυφος του ceramic sun είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο χάλυβα και αλουμίνιο. Τα καλώδια είναι αντοχής θερμοκρασίας μέχρι 800°C. Οι συνδέσεις από κράματα κεραμικά και τέλος τα κεραμικά στοιχεία εκπομπής υπέρυθρης είναι μέγιστης απόδοσης με εγγύηση μέγιστης απόδοσης για τουλάχιστον 10.000 ώρες.

Αυτό δεν σημαίνει ότι μετά από αυτές τις ώρες λειτουργίας θα επέλθει κάποια ζημία.

Αντιθέτως το ceramic sun μπορεί να λειτουργεί για τα επόμενα 30 χρόνια χωρίς να καταστραφεί το κεραμικό στοιχείο. Είναι κοινώς γνωστό πως υπάρχουν πολλά κεραμικά που δουλεύουν εδώ και 40 χρόνια χωρίς βλάβη.

Η κεραμική τεχνολογία έχει εισχωρήσει σε πολλούς τομείς της βιομηχανίας και της ιατρικής λόγω της στιβαρότητας, της απόδοσης και της διαρκούς λειτουργίας.

Τα πλεονεκτήματά της είναι πολλά και για αυτό τον λόγο παραμένει αναλλοίωτα το νούμερο 1 στην παραγωγή θερμότητας σε πολυάριθμες εφαρμογές.

Παρόλα αυτά σε περίπτωση που ένα κεραμικό στοιχείο σταματήσει να λειτουργεί μέσα στην εγγύηση των 5 ετών, τότε θα αντικατασταθεί χωρίς κόστος.

Αν έχει παρέλθει η εγγύηση τότε με κόστος 50 € μπορεί να αντικατασταθεί. Η INNOTECH GERMANY σας παρέχει 5 χρόνια επιπλέον εγγύηση για το νέο κεραμικό.

Οσον αφορά το κέλυφος της μονάδας αυτό δεν μπορεί να στραβώσει να υπερθερμανθεί ή να διαβρωθεί από τις καιρικές συνθήκες.

Σίγουρα όμως μπορεί να αλοιωθεί η όψη του, να φαίνεται βρώμικο, δεν μπορεί όμως να καταστραφεί. Μπορούμε να πούμε λοιπόν ότι θα ζήσει μια ζωή. Παρόλα αυτά μετά από μερικά χρόνια καλό θα ήταν να αποσυνδεθεί και να καθαριστεί επαγγελματικά, η ακόμη και να βαφεί σε ένα νέο μοντέρνο χρώμα.
 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού

Follow ceramicsun.gr on Facebook