Εφαρμογές βαθιάς θερμότητας - ceramic cun - Υπέρυθρη θέρμανση με Κεραμική Τεχνολογία

Προϊόντα:
Aξία Προϊόντων:
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Γράψτε τα σχόλια σας για το ceramic sun
ΥΠΕΡΥΘΡΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ > Ιδανικό για την υγεία
Εφαρμογές βαθιάς θερμότητας
Αν θέλει κανείς να νιώσει μια γλυκιά και ανεκτικά βαθιά ζέστη, δεν θα πρέπει να βάλλεται  κατά της φυσιολογικής ρύθμισης της θερμοκρασίας του σώματος. Ένα θερμο-ουδέτερο περιβάλλον είναι απαραίτητο. Έτσι, αρχικά χωρίς κάποια θερμική εφαρμογή, σε μια κατάσταση στην οποία το σώμα δεν τροφοδοτείται από κάποια θερμότητα, είναι σε θερμική ισορροπία με το περιβάλλον του και το αίμα μπορεί να ρέει ελεύθερα μέσα στο σώμα.

Αν τώρα εκτελέσουμε μία θερμική εφαρμογή, θερμαίνοντας με υπέρυθρη ακτινοβολία μια συγκεκριμένη περιοχή του δέρματος (ιδανικά κεφάλι και χέρια), σε όχι περισσότερο από περίπου 10 έως 12% της ολικής επιφάνειας του δέρματος, το θερμο-ουδέτερο αίμα αναμιγνύεται (περίπου στο 90% της επιφάνειας του δέρματος) στη συνέχεια με θερμό αίμα (από 10 έως 12% της επιφάνειας του δέρματος).

Το σύστημα συναγερμού ρύθμισης θερμοκρασίας μέσα στο ανθρώπινο σώμα δεν θα ξεκινήσει, η εισροή του ελαφρά θερμότερου αίματος  στο εσωτερικό του σώματος θα συνεχιστεί. Η θερμοκρασία στον πυρήνα του σώματος, στη συνέχεια αυξάνεται από την αρχή, αργά και σταθερά.

Λόγω της μεταβολής της κυκλοφορίας του αίματος αρχίζει σταδιακά να αναδιανέμεται η θερμότητα που παρέχεται με το αίμα από το εσωτερικό (πυρήνας) προς το εξωτερικό (κέλυφος σώματος: μυες, ο συνδετικός ιστός, λίπος, οστά, αρθρώσεις, κλπ.). Έτσι, μια ήπια θερμότητα από το εσωτερικό προς το εξωτερικό, η λεγόμενη "βαθιά ζέστη" καθίσταται δυνατή. Πρόκειται για μια αύξηση της θερμοκρασίας πραγματικά σε όλο το σώμα.

Λόγω της αυξημένης ροής του αίματος και της αύξησης θερμοκρασίας στον ιστό διεγείρεται ο μεταβολισμός και βελτιώνεταιη παροχή συστατικών σε όλο το σώμα. Σε συνδυασμό με την έναρξη της εφίδρωσης επιτυγχάνονται αποτελέσματα, τα οποία μπορεί κανείς να εξισώσει με τη χρήση των όρων "καθαρισμός" και "αποτοξίνωση".

Η μέθοδος αυτή, όπως χρησιμοποιείται σε υπέρυθρες καμπίνες χαμηλής θερμοκρασίας, έχει σε αντίθεση με τις παραδοσιακές θεραπείες σώματος, όπως σάουνα, χαμάμ, παραδοσιακή καμπίνα υπέρυθρης ακτινοβολίας, κλπ. διαφορετικό στόχο, που μπορεί να συμβάλει στην άμβλυνση προβλημάτων του μυοσκελετικού συστήματος και στις μεταβολικές διαταραχές.
 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού

Follow ceramicsun.gr on Facebook